Ford Mustang - Nå i Europa

Selskapet opplyste også at over 2.200 kunder har bestilt en Ford Mustang siden den ikoniske muskelbilen ble tilgjengelig for Ford i Europa tidligere i år.

Fastbackmodellen med 5.0-liters V8-motor og 6-trinns manuell girkasse når 100 km/t fra stående start på 4,8 sekunder – raskere enn noen annen Ford i Europa siden Ford GT ble lansert i 2005. Med EcoBoost-motoren nås 100 km/t på 5,8 sekunder.

Valgbare kjøremoduser Normal, Sport+, Bane eller Snø-innstillinger kan endres ved hjelp av vippebrytere i midtkonsollen og justerer elektronisk stabilitetskontroll, gassrespons, girskift (med automatgir) og styring. Valgbar elektrisk servostyring gjør det i tillegg mulig for sjåføren å velge Normal, Komfort eller Sport for styringen.

For å hjelpe sjåføren til å få en optimal opplevelse ved kjøring på bane, kommer også Ford Mustang med Bane-innstilling som kan styres via rattet og vises i instrumentpanelet. Det inkluderer akselerometer, akselerasjonstidtaker og bremseytelse, som måler bremsetid og avstand fra en valgt hastighet. I tillegg er Launch Control tilgjengelig til Mustang GT med en 5.0-liters V8-motor med manuell girkasse. Systemet holder et turtall mellom 3000 rpm og 4500 rpm mens sjåføren holder gasspedalen helt inne. Når kløtsjen slippes, er dreiemomentet til bakhjulene kontrollert for maksimal akselerasjon.

De europeiske Mustang-modellene skal bygges ved Flat Rock-fabrikken utenfor Detroit i Michigan. De første bilene forventes å nå Europa og Norge i juli.

#ford #mustang

Søk etter tags
No tags yet.
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Google+ Basic Black

motorweb.no © 2019