Jaguars nye luksussedan XJ

XJ, Jaguars nye luksussedan med aluminiumskarosseri er mer attraktiv enn noensinne.

Finurlige endringer av eksteriørdesignet, fremhevet av LED-frontlykter, gjør XJ enda mer særpreget. Materialer som Semi-Aniline skinn og Rich Oak Inlay finér forbedrer et interiør som allerede er ansett som segmentets mest luksuriøse.

En kombinasjon av tradisjonelt håndverk og toppmoderne teknologi, inkludert et nytt infotainmentsystem. InControl Touch Pro inneholder funksjoner som avansert navigasjon og 1300 W Meridian digital audio.

Kjøreopplevelsen er bedre enn noensinne takket være en V6 dieselmotor som leverer mer kraft og dreiemoment samt lavere drivstofforbruk og redusert CO2 - utslipp. Den elektroniske servostyringen forbedrer Jaguars omdømme for overlegen smidighet og responsvillighet.

«Vi har utviklet vår toppsedan for å levere et enda høyere luksusnivå og større ytelse, og den er mer dynamisk og særpreget enn noensinne.»

«Vårt nye infotainmentsystem i verdensklasse, sammen med flotte interiørmaterialer og utførelser, skaper en mer skreddersydd følelse. Sammen med en dieselmotor med høyere effekt og lavere utslipp belønner XJ både førere og passasjerer i denne luksusbilen.»

Ian Hoban, Vehicle Line Director, Jaguar XJ

Den nye XJ har en større og mer oppreist grill, mens de skulpturerte, forkrommede lamellene i de utvendige luftinntakene fremhever bilens modne og prestisjefylte karakter.

LED-frontlyktene fremhever «4-lykters»-designet som har blitt et kjennemerke på Jaguars sportssedaner. De forsterkes ytterligere med aktive adaptive frontlykter og automatiske fjernlys. LED-frontlyktene har også en fargetemperatur som i større grad korresponderer med dagslys enn bi-xenon frontlykter, noe som gir bedre sikt, kjørekomfort og energieffektivitet.

De doble «J-Blade» kjørelysene er en annen unik funksjon på XJ-modellen som gir bilen enda høyere status innen Jaguars sedanmodeller. Det hvite lyset endres umiddelbart og sømløst til oransje når blinklyset aktiveres.

LED baklysene har ny J-signatur lysgrafikk som gjør XJ enda mer særpreget. Støtfangeren bak har nå Gloss Black bakskjerm og en smal krominnsats. Ovale eksospotter gjør eksteriøret komplett.

XJs enestående interiørdesign er tatt til et helt nytt nivå. Interiøret har blitt så luksuriøst at det utgående utstyrsnivået Portfolio nå brukes på Premium Luxury- modellen. Nye Portfolio har myke polstrede skinnseter med diamantsøm, pregede hodestøtter og Figured Ebony finér.

R-Sport modellen, som erstatter Supersport, har nye sidelister, tredelers frontsplitter, luftinntak på sidene og bakspoiler. Grillgitteret og bakskjermen er utført i Gloss Black finish. Modellen er også utstyrt med 20" Venom felger. Interiøret har sportsseter, R- Sport ratt og terskelplater, Jet taktrekk og Piano Black interiørelementer.

Sammendrag av modellutvalget

Det nye Jaguar XJ modellutvalget er som følger: XJ Luxury, XJ Premium Luxury, XJ Portfolio, XJ R-Sport og XJR.

Drivlinjene er som følger: 306 hk 3,0 liters V6 diesel automatgir; RWD 340 hk 3,0 liters V6 bensin automatgir; AWD 550 hk 5,0 liters V8 bensin automatgir; RWD (XFR)

Sammen med sportsbilen F-TYPE og den helt nye XF-sedanen, er XJ produsert ved Jaguar Land Rovers Castle Bromwich anlegg.

#luksussedan #Jaguar #XJ

Søk etter tags
No tags yet.
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Google+ Basic Black

motorweb.no © 2019