Beetle Black - kun for Norge

Nå starter forhåndssalget av Volkswagen Beetle Black, en eksklusiv spesialmodell som er spesialtilpasset Norge.

Volkswagen Beetle Black er en spesialmodell som er fullspekket med ustyr. Bilen har blant annet annet Exclusive skinnseter, bi- xenonlys og Fender Soundsystem. Beetle Black med en 1,2 liter TSI-motor med 105 hestekrefter og DSG automatgir.

- Det lages med jevne mellomrom Volkswagen-modeller som er spesialtilpasset det norske markedet, og Beetle Black er en spennende bil med mye utstyr og lav pris. Her får man ekstrautstyr for over 70 000 kroner inkludert i utsalgsprisen, sier direktør for Volkswagen i Norge, Ulf Tore Hekneby.

Nye Beetle Black har en startpris på 290 400 kroner + frakt og leveringskostnader.

Mye standardutstyr Volkswagen Beetle Black er basert på utstyrsnivået til Design, men har i tillegg standardutstyr for til sammen 73 000 kroner, som blant annet dyp sort perlemetallic, 18 tom Twister lettmetallfelger, multifunksjonsratt i skinn, parkeringssensorer foran og bak, mørke ruter, lys- og siktpakke med regnsensor og automatisk avblendbart innvendig speil, tre tilleggsinstrumenter (turbotrykk, oljetemperatur og stoppeklokke) og "Volkswagen"-skrift på bakluken.

Beetle Black er satt i bestilling og vil ankomme Norge fra juli og utover, mens forhåndssalget starter nå.

#VW #Volkswagen #Beetle #BlackEdition

Søk etter tags
No tags yet.
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Google+ Basic Black

motorweb.no © 2019