Mazda Koeru

August 7, 2015

 

På årets Frankfurt Motorshow (IAA) vil Mazda avduke Mazda Koeru, et nytt crossover SUV konsept, som er en dristig tolkning av en bil for det fremtidige SUV markedet.

 

Koreu, som på Japansk betyr «å overgå» eller «gå utenfor», er et passende navn på Mazdas siste tilskudd til det stadig voksende SUV markedet, hvor Mazda ikke bare søker å overgå dagens standarder men også å ta ytelser, effektivitet og kvalitet til et nytt nivå.

 

Med sitt formidable KODO – Soul of Motion design, søker Koeru å formidle rovdyrets kraft og vitalitet samtidig som den utstråler raffinert verdighet. Med hele skalaen av Mazdas nyeste SKYACTIV-teknologier sikres fortsatt topp ytelser, sterk drivstofføkonomi og kompromissløs sikkerhet uten at det går på bekostning av Mazdas velkjente kjøreglede.

 

Please reload

Her er den nye kompakte SUV-en Ford Puma

Pris på nye Renault Zoe

Kan hindre en rekke ulykker mellom bil og sykkel

Åpner for salg av nye Passat

Audi SQ8 TDI: Ny sporty toppmodell i Q-familien

1/4
Please reload

motorweb.no © 2019