Mazda Koeru


På årets Frankfurt Motorshow (IAA) vil Mazda avduke Mazda Koeru, et nytt crossover SUV konsept, som er en dristig tolkning av en bil for det fremtidige SUV markedet.

Koreu, som på Japansk betyr «å overgå» eller «gå utenfor», er et passende navn på Mazdas siste tilskudd til det stadig voksende SUV markedet, hvor Mazda ikke bare søker å overgå dagens standarder men også å ta ytelser, effektivitet og kvalitet til et nytt nivå.

Med sitt formidable KODO – Soul of Motion design, søker Koeru å formidle rovdyrets kraft og vitalitet samtidig som den utstråler raffinert verdighet. Med hele skalaen av Mazdas nyeste SKYACTIV-teknologier sikres fortsatt topp ytelser, sterk drivstofføkonomi og kompromissløs sikkerhet uten at det går på bekostning av Mazdas velkjente kjøreglede.

#Mazda #Koeru #Crossover #SUV #IAA

Søk etter tags
No tags yet.
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Google+ Basic Black

motorweb.no © 2019